De tre Weissmanns fra Westport – Cathleen Schine (Lydbog)

Cathleen Schine

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

“En sprudlende, morsom, klog og dybt rørende roman.” – New York Times

Joseph Weissmann er 78 og hans kone Betty 75, da han meddeler hende, at han vil skilles. Betty forvises fra deres stilfulde lejlighed i New York efter 48 års ægteskab og flytter midlertidigt ind i et lille, nedslidt sommerhus i badebyen Westport.

Her får hun selskab af sine to midaldrende døtre, der hver især har deres at slås med. Den impulsive Mirandas karriere som litterær agent ligger i ruiner efter en række skandaler, og den mere pragmatiske Annie har svært ved at finde sig til rette, efter børnene er fløjet fra reden, men føler sig nu forpligtet til at holde øje med sin ulykkelige mor og ustabile søster.

De tre damer involveres i det lokale selskabsliv, og snart er søstrene spundet ind i en række romantiske forviklinger, der blandt andet involverer en succesfuld, men reserveret forfatter, en semi-pensioneret advokat, en ung håbefuld skuespiller, en godhjertet læge og et helt slæng af festglade familiemedlemmer.

De tre Weissmanns fra Westport er en varm og underholdende hyldest til Jane Austens kærlighedsromaner – en veldrejet, moden og begavet fortælling om livet, kærligheden og den sande værdi af at have en familie.

Copyright © Cathleen Schine 2010
Published by arrangement with Sarah Crichton Books, an imprint of Farrar, Straus and Giroux, LLC New York
Oversat af Annelise Schønnemann fra The three Weissmanns from Westport

kærlighed, skilsmisse, seperation, tilbedelse, hengivenhed, følelsesliv, forelskelse, crush, lidenskab, venskab, mor-datter forhold, single, singleliv, søskende, søster, fælleskab, søsterskab, fejring, morskab, bibliotek, kvindelighed, kvindeliv, amerika, USA, Westport