Danmark under forandring – Thomas Maagaard Dyekjær/John Robert Kristensen (E bog)

Thomas Maagaard Dyekjær/John Robert Kristensen

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Disruption-hypen er over os — Mange erhvervsledere og politikere omtaler fænomenet, som var det noget helt nyt, der er faldet ned fra himlen og har rystet ikke bare store danske virksomheder, men hele brancher og industrier. Svaret er typisk nedskæringer, fyringer og økonomisk tilbageholdenhed for at sikre danske arbejdspladser og opretholde fremtidens velfærdssamfund. Hedder det sig.
Disruption er imidlertid bare et flot ord for forandring. Og forandringer er ikke noget nyt for det danske erhvervsliv; snarere en konstant. Et grundvilkår for os mennesker.

I øjeblikket går det bare ekstremt meget hurtigere end tidligere. En verden, der er digitalt forbundet og automatiseret, er lige om hjørnet. Snart skal vi tage stilling til robotter, kunstig intelligens, bio- og nanoteknologi osv.

Med disse teknologiske kvantespring vil vi opleve så fundamentale forandringer i Danmark, at vi er nødt til alle sammen at forholde os til dem. Og handle på dem. Ikke ved at lede efter svar i et Excel-ark med et ensidigt fokus på bundlinjen. Men ved at tænke nyt og kreativt i alternative mindset for vækst i fremtiden.

Vi bliver nødt til at tænke nyt for at holde ”varmen”, både som individ, virksomhed og samfund.