Biler – Bumles helt vilde historier – Disney (Lydbog)

Disney

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Kranvognen Bumle har altid en utrolig historie klar til sine venner, og han fortæller om mange fantastiske ting! Vennerne undrer sig over, om Bumles historier mon virkelig kan være sande. Har Bumle været på månen? Har han været monstertruck? Har han kørt ræs i Tokyos gader eller reddet et rumvæsen? Selv Lynet McQueen, der er Bumles bedste ven, ved ikke helt, hvad han skal tro – og han er endda selv med i alle historierne!

Spænd sikkerhedsselen og ræs med Lynet McQueen og hans venner fra Kølerkildekøbing på hæsblæsende eventyr! Kør på glatis i Ruslands gader, hjælp Bumle med at finde Påskebilen, flyv med ud på månemission og mærk suset, når McQueen og de andre racerbiler drøner forbi dig i Stempel Cup’en. KA-CHOW!!

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med på eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, Løvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. Slå ørerne ud og læn dig tilbage – mod det uendelige univers!