Bander, bomber og bagmænd – Preben Lund/Mogens Lauridsen (Lydbog)

Preben Lund/Mogens Lauridsen

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

“Den første dag, jeg mødte til tjeneste i patruljen, blev jeg sammen med en håndfuld andre betjente trukket til side og spurgt, om vi kunne tænke os at arbejde under cover på Christiania, eller sagt med mere almindelige ord gå rundt i området på en måde, så ingen fattede mistanke om, at vi var politifolk.”

I sine fyrre år i politiet har Mogens Lauridsen prøvet lidt af hvert. Fra de små dramaer blandt stofmisbrugere som gadebetjent på Vesterbro til de helt store aktioner som central koordinator i rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej i København, for slet ikke at tale om det livsfarlige arbejde i politiindsatsen under 1990‘ernes mange bandeopgør mellem rockerne.

I “Bomber, bander og bagmænd” fortæller Mogens Lauridsen sin egen historie som politimand, som samtidig også er historien om det danske politikorps‘ udvikling over fyrre år.

Preben Lund er journalist ved DR Nyhederne. Han står blandt andet bag bøgerne “En smerte så stor” om kirurgen og antitortur-fortaleren Bent Sørensen og “Sindssyg i gerningsøjeblikket” om retspsykiateren Peter Kramp.