Attentat på Hitler – Alt om Historie (Lydbog)

Alt om Historie

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

“Seks gange forsøgte tyske officerer at slå Hitler ihjel i løbet af efteråret 1943 og sommeren 1944. Sprængstof i personlige gaver, attentatmænd bevæbnet med håndgranater og pistoler, ja endda selvmordsbombere med lommerne fulde af sprængstof jagtede Føreren, som utvivlsomt fornemmede faren. Sikkerhedsforanstaltningerne omkring naziregimets leder var derfor enorme, da officeren Claus von Stauffenberg i juli 1944 rejste til Hitlers Førerbunker i Østpreussen for at tage livet af først Adolf Hitler og siden hele Det Tredje Rige.”

Spændingerne ulmede i toppen af tysk politik og militær under hele Anden Verdenskrig, og flere gange tog tyske officerer sagen i egen hånd for at gøre det af med Føreren, der nægtede at indse, at krigen ikke kunne vindes. Attentatforsøgene var mange og opfindsomme, men ingen af dem lykkedes. Hvordan slap Hitler helskindet fra de mange mordforsøg, og hvilke metoder benyttede hans modstandere for at gøre det af med ham?

Alt om Historie tager dig med på en halsbrækkende rejse til tidligere tider, så du kan nyde historiens største begivenheder. Følg med tilbage i tiden – tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingernes angreb og tilbedelsen af egypterne. Alt om historie er for dem, der vil vide mere om de spændende, dramatiske begivenheder i fortiden.