Det populistiske manifest

Åsa Linderborg, Göran Greider

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Den stigende højrepopulisme er ingen gåde. Vi bad selv om den, da vi nægtede at se konsekvenserne af den stigende ulighed og utryghed i øjnene. Så hvad er venstrefløjens svar? Måske er svaret ikke antipopulisme. Måske er det på tide, at venstrefløjen kommer ud af sin handlingslammelse, kommer i kontakt med de visioner, vreden og magtkritikken, der har skabt vores samfund og giver populismen en strategisk omfavnelse.

Det populistiske manifest er et progressivt bud på en mobiliserende venstrefløjspopulisme, der kan modsvare den højredrejning, vi oplever i Europa i dag.

Anmeldelser
“Åsa Linderborg og Göran Greiders nye bog er læseværdig, klar og kompromisløs. Den byder på en tiltrængt pause fra tidens tågesnak.”
– Information

“Det populistiske manifest er fremragende” ★★★★★ – Jyllands-Posten

Åsa Linderborg er kulturchef på Aftonbladet, historiker og en markant skik- kelse i den svenske offentlige debat. Hun slog igennem som forfatter i 2007 med den selvbiografiske skildring af sin far Mig ejer Ingen. Hun er desuden fast klummeskribent for Dagbladet In- formation.

Göran Greider er chefredaktør for det svenske dagblad Dala-Demokraten og har siden sin forfatterdebut i 1981 udgivet over tredive bøger: poesi, debat og biografier.