Kim Kanin på drømmerejse

Farnoush Bassri

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Der er ofte store følelser på spil i kroppen hos et barn i børnehavealderen. Det kan være svært atstyre alle tanker og fornemmelser – hvad skal man stille op, når vreden, glæden eller frygten fxbanker på?

Kim Kanin på drømmerejsegiver et varmt og nærværende bud på, hvordan hele familien kanlære at regulere og acceptere de følelser, der følger med dagens mange indtryk.Lydbogen er indlæst af Farnoush Bassri selv og beriget med beroligende musik af Mikkel Nordsø.

Kim Kanin er en brun skovkanin med lange, bløde ører. Barnet inviteres til at tage Kim i øret og følge med på en tryg og fantasifuld drømmerejse. Bogen består af fire fortællinger – en for hver årstid – hvor barnet selv er hovedpersonen på en rejse gennem naturen, der udforsker følelser og kropslige fornemmelser.Vær for eksempel modig og gå med Kim Kanin ud i den kolde sø, eller nyd den glæde, som søde, friske hindbær giver. Lær også, at selvom nogle situationer måske ikke bliver som forventet, så kan de være helt okay alligevel. Kim Kanin mener, at alle følelser er gode venner, der kommer på besøg for at hjælpe os i de situationer, vi møder i løbet af en dag.

Tag en dyb og rolig vejrtrækning, og kom med!