Tyve års journalistik. Bind 2

Carl Steen Andersen Bille

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Den anerkendte journalist Carl Steen Andersen Billes samling af artikler dækker tyve begivenhedsrige år i europæisk historie. De tre bind består af hans vigtigste artikler fra sin tid som redaktør på “Dagbladet” fra 1851 til 1872. De første tre år agerede Carl Steen Andersen Bille som anonym redaktør, men i 1854 lod han sit navn offentliggøre og fortsatte som redaktør frem til 1872.

Andet bind dækker årene fra 1856 til 1862. En lang række artikler tager pulsen på dansk politik i denne spændende periode, mens andre tager os med til grænselandet mod syd, hvor spændingen i befolkningen endnu ulmer efter Treårskrigen, og man begynder at kunne fornemme, at en ny konflikt er på vej.

Carl Steen Andersen Bille (1828-1898) var en dansk politiker, journalist og embedsmand. Han var oprindeligt uddannet jurist og sad i Folketinget for det nationalliberale parti. Som journalist beskæftigede han sig i høj grad med den politiske situation rundt omkring i Europa og de revolutioner, der skyllede ind over kontinentet i midten af 1800-tallet.