Memoirer. Bind 2

Hans Kaarsberg

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Forfatter, læge og eventyrer Hans Kaarsberg fortæller i dette tobindsværk om sit spændende liv, der var præget af hans mange rejser til eksotiske egne og hans kærlige familieliv og lægegerningen hjemme i Danmark.

Andet bind omhandler glæden ved at blive far og de gode og rolige år, han tilbragte som læge i Danmark, inden udlængslen igen greb ham. Vi kommer med på hans sidste lange rejse, da han er i starten af halvfjerdserne og begiver sig ud på en tur fra Sorø til Vesuv og lige lægger vejen forbi Spanien og Monte Carlo, før turen igen går hjem til Danmark.

Hans Kaarsberg (1854-1929) var en dansk læge og forfatter, der stod bag en lang række bøger og afhandlinger. Han skrev mange romaner og noveller samt rejsebeskrivelser og studier over folkeslag, han stiftede bekendtskab med på sine rejser ud til civilisationens afkroge. Blandt Hans Kaarsbergs mest kendte værker finder vi fortællingerne “Sort og Rødt”, “Dårlige tider”, “Vildt og tæmmet” samt rejsebeskrivelserne “Gennem stepperne” og “Nordens sidste nomade”.