Det nye liv

Lise Høg

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Den colombianske flygtning José har boet i Danmark i over tre år, og Lisbeth er det største lyspunkt i hans nye tilværelse, men en dag ændrer det hele sig. Lisbeth bliver gravid, og både hun og José bærer på hårde minder fra hver sin fortid. Vil de være i stand til at lægge fortiden bag sig og skabe sig en fremtid som familie?

“Det nye liv” er fjerde og sidste del af en serie på fire bøger, der tilsammen hedder “Over grænser”. Bøgerne følger den unge colombianske flygtning Josés nye tilværelse i det fremmede Danmark. De er skrevet med stigende sværhedsgrad, så de skal helst læses i den rigtige rækkefølge.

De fire bøger i “Over grænser” følger den unge colombianske flygtning Josés tilværelse i Danmark. De er skrevet med stigende sværhedsgrad, så de skal helst læses i rækkefølgen “Der kom et brev”, “Min egen Lisbeth”, “Et spørgsmål om ære” og “Det nye liv”.

Lise Høg er en dansk forfatter, underviser og læsepædagog. Hun har arbejdet med undervisning i dansk som fremmedsprog og har i den forbindelse skrevet flere bøger, der kan bruges i undervisning, og som hun ligeledes har indlæst som lydbøger.