Businessmor

Christine Gouchault

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Så er bogen her, til dig, der gerne vil have et liv som selvstændig, hvor der er plads til din passion og tid til din familie.

Bogen Businessmor giver dig redskaber og øvelser til opstartsfasen, men også til det senere forløb, når virksomheden har slået rod. Når ideen er opstået, hvad er så næste skridt mod at lykkedes? Hvor skal man lægge fokus? Er det vigtigt med en dyr hjemmeside? Skal man ansætte flere i sin virksomhed, når der begynder at blive travlt? Og hvor passer børnene ind i den travle hverdag?

Gennem egne erfaringer og viden fra sine klienters historier hjælper Christine Gouchault dig uden om alle de klassiske faldgruber, så du kan lykkes med din virksomhed.

Christine Gouchault har en mastergrad i kommunikation og reklame fra INSEEC Paris. Derudover er hun certificeret business-, life- og mastercoach, samt certificeret i diverse personprofil analyser. I mere end 10 år har hun arbejdet med forretningsudvikling og personlig udvikling, både som leder- og teamcoach, rekrutteringskonsulent, key account manager og nu som selvstændig med Mors Business.