Garderobemanifestet

Tina Werborg

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Vi bliver nødt til at tage en snak om vores tøj. For selvom jeg elsker silkeskjorter, flæsekjoler og habitjakker – og jeg har masser af sko, støvler og sneakers, jeg ikke vil leve uden – kan jeg ikke længere ignorere det: Der er noget galt med vores forhold til tøj!

Tøjindustrien er i dag en af de mest forurenende industrier i verden. Den tager vores penge, stresser vores hjerner og udnytter nogle af verdens mest udsatte mennesker. Alligevel shopper vi, som var vi besatte. Vi køber tøj, vi ikke bruger, og som ikke kan være i vores klædeskab. Det kan vi gøre bedre. Det skal vi gøre bedre. Det er det, denne bog handler om.

I GARDEROBEMANIFESTET dykker Tina Werborg ned i vores tøjkultur. Hun fortæller, hvordan du slår op med fast fashion, giver råd til at vaske klimavenligt og sy knapper fast – så de bliver siddende. Men du får også tips til det perfekte genbrugskøb, og du lærer gennem styling og leg at genforelske dig i alt det tøj, du allerede har i dit klædeskab. At skabe en bæredygtig garderobe uden at gå ned på stil er både sjovt og befriende.