Den skjulte planet

Maurice Gee

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

12-årige Nick har ikke rigtigt set frem til at bruge ferien på sin onkel og tantes afsidesliggende gård. Men ferien bliver langt fra, som han har forestillet sig, for den jævnaldrende kusine Susan tager ham med på en magisk rejse gennem en skakt til den skjulte planet O. Her råder den onde diktator Otis Klo, og Susan, der er født med et særligt symbol på sin arm, anses som værende den udvalgte modstander til Otis Klo. Med Susan i spidsen går en hær af planetens væsner og Nick til angreb mod Otis, for at genoprette balancen mellem det gode og det onde på planeten O.

Maurice Gee har skrevet en vaskeægte pageturner, som kan anbefales til alle unge med interesse for fantasy og science fiction. “Den skjulte planet” er første del i forfatterens fantasytrilogi om Susan og Nicks eventyr på planeten O.

Maurice Gee (f. 1931) er en newzealandsk forfatter, der har skrevet et væld af romaner og noveller, der hovedsageligt henvender sig til børn og unge. Han bevæger sig ofte inden for fantasygenren, og hans bøger er blevet oversat til mange forskellige fremmedsprog. Maurice Gee har modtaget en lang række priser og legater for sine bøger.