Den elektriske by

Søren Jessen

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Trettenårige Been beslutter sig for at drage alene ud i verden. Han er på jagt efter to ting: den person, der har slået hans far ihjel, og de historier, der skal gøre ham i stand til at følge i sin far og farfars fodspor. Been vil nemlig være fortæller ligesom dem.

Men verden er blevet et farligt sted. Efter en forfærdeligt lang tørke hærges landet af skovbrande, og der er dukket nogle mærkelige og farlige væsner op, som ifølge rygtet kommer fra den bestrålede dal.

På sin farlige og eventyrlige rejse møder Been pigen Gali, som bliver hans tro følgesvend. Hun går modigt med ham i jagten på hans fars brutale morder og de gode historier. Kursen er sat mod øst, hvor der eftersigende skulle findes et vidunderligt sted: den elektriske by.

“Den elektrisk by” er første del af Søren Jessens trilogi “Fortælleren”.

Søren Jessen (f. 1963) er en dansk forfatter og illustrator. Han debuterede som forfatter i 2000 med romanen “Zambesi”, som vandt Bogforums debutantpris. Søren Jessen står bag en lang række bøger inden for mange forskellige genrer. Jessen har udover romaner også lavet tegneserier og billedbøger samt skrevet fagbøger, science fiction-romaner og børnebøger.