Drømmeverden 4: Ikke et øje tørt i Alsace

Stella D'amour

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Den velskrevne romanserie Drømmeverden inviterer læserne med ind i en forførisk verden, hvis aura afføder ekstraordinære sensuelle bekendtskaber. Oplev kærlighedshistorier med enestående erotisk magi, der strækker sig fra det vidunderlige Bretagne, syndige Venedig, flippede Wien, det på alle måder charmerende Alsace og helt til det ophidsende Washington.

“Florence havde næsten glemt, hvor smukt der var i Alsace. Med lysende øjne så den unge kvinde med det lange lyse hår ud over det underfulde landskab med de blide grønne bakker og de frodige vinmarker, som lå langs med landevejen. Hun tog en dyb indånding, satte farten ned og holdt ind til siden. Hun hoppede ud af sin lille gule vogn og så ned mod den maleriske landsby mellem de grønne vinmarker. Her var hun opvokset! Her havde hun tilbragt sin barn- og ungdom, her havde hun mødt Maurice!

Bindingsværkshusene stod tæt omkring den gamle brostensbelagte markedsplads. Pelargonierne lyste som ild i de mange blomsterkasser, floden glimtede som sølv i solskinnet. I det fjerne kunne man ane den gamle mølle, og den unge kvinde mente endda at kunne høre møllehjulets kværnen.

Florence lagde hånden over øjnene for at skygge mod solen og iagttog spændt, hvordan en stork med vidt spredte vinger landede på et rødt tegltag.”

Drømmeverden er en ophidsende romanserie skrevet af forskellige forfattere.