De døde mænds sti

Ole E. Christiansen

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

John er 12 og synes ikke selv, at han er noget lille barn mere. Alligvel bliver han forskrækket og kan næsten ikke tro sine egne øjne, da han en mørk aften ser en kæmpe flagermus ude foran sit vindue – og det er ikke nogen almindelig flagermus!

Gale Marta siger, at det Skæbnen, der er ude efter hans sjæl. John er ikke helt sikker på, om man kan stole på hende – men så begiver han sig ud i den forbudte skov…

Den danske forfatter Ole E. Christiansen (f. 1935) er uddannet lærer og har arbejdet som både lærer og skolebibliotekar. I 1964 udgav han sin første faglitterære bog under titlen “Rummet og stjernerne” om astronomi for børn, og i 1976 fik Christiansen sin romandebut med bogen “Slaven Ajan”, som han selv illustrerede. I 1979 modtog han Danmarks Skolebibliotekarforenings børnebogspris, og netop børnebøgerne har igennem hele Christiansens forfatterskab været i centrum. Det er blandt andet kommet til udtryk med bøgerne “Skjolds mærkelige rejse” (1998) og den todelte serie “Heksen fra Orini” (1984).