Kurt Danners bedrifter: Bomber over Tyskland

Peter Anker

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Tyskerne har længe bombet europæiske storbyer. Tusindvis af mennesker er døde i Rotterdam, Beograd og Warszawa. Men tyskerne har endnu ikke selv prøvet, hvordan det føles at se bomberne regne ned fra himlen. Det kommer R.A.F., det britiske flyvevåben, til at lave om på. Den danske flyveløjtnant Kurt Danner og hans amerikanske makker, Bill Milton, flyver med for at give tyskerne et skud af deres egen medicin, men tyskernes hævn bliver hård…

NB! Serien “Kurt Danners bedrifter” er udgivet i 1940‘erne og skal læses i denne historiske kontekst. Udtalelser og sprogbrug repræsenterer ikke forlagets holdninger.

Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med “Den stjålne undervandsbåd” og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.