Venter i mørket

Helene Tursten

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

I Gøteborg er en seriemorder løs. I ly af mørket iagttager han de intetanende kvinder. Han beskytter dem, men hvis de synder, straffer han dem med døden. Ligene dumper han på kirkegårde, kvalt og indsvøbt i plastik, og han efterlader sig ingen spor. Forinden har hvert offer modtaget en blomst og et bibelcitat samt et billede af dem selv.

Kriminalinspektør Irene Huss og hendes kolleger har hverken spor eller motiv at gå efter, og jagten på morderen begynder at blive desperat. Men så oplever Irene, at der indtræffer en række mærkelige hændelser. Der bliver flyttet rundt på familiens havemøbler, blomster bliver ødelagt, og nogen holder øje med dem uden for deres vinduer. Er det drengestrenger, eller er der nogen, der vil familien Huss ondt?

Venter i mørket er Helene Turstens 9. bog om Irene Huss, en spændende krimi, som med garanti vil holde læseren søvnløs …

“Godt plot, fed underholdning, læs den. Bogen kan sagtens læses med fornøjelse, selv om man ikke har læst de otte foregående i serien.”
– Litteratursiden