Kurt Danners bedrifter: Afrikanske skyggesider

Peter Anker

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

John er en menneskefjendsk forbryder, der egentlig er ved at være træt af det farlige liv som smugler i Middelhavet. Han har tjent svimlende summer på sine forbrydelser, og han kunne egentlig sagtens trække sig tilbage – men tilbage til hvad? Det er spørgsmålet. Derfor fortsætter han sit smugleri, lige indtil han støder på et par fyre i Casablancas havn, som ikke lader en forbryder slippe fra sig – Kurt Danner og Bill Milton er enhver forbryders mareridt!

NB! Serien “Kurt Danners bedrifter” er udgivet i 1940‘erne og skal læses i denne historiske kontekst. Udtalelser og sprogbrug repræsenterer ikke forlagets holdninger.

Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med “Den stjålne undervandsbåd” og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.