Kurt Danners bedrifter: En buket fra helvedets have

Peter Anker

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Der er ikke nogen i New York, der kender Warren Mallory, da han en dag køber den gamle losseplads. Men efter kort tid kan de konkludere to ting: Han må være meget excentrisk, og han må være stenrig. Han giver sig nemlig til at opføre et luksuspalæ på den gamle losseplads. Der begynder også at gå rygter om ham. Man siger, at han er en farlig mand, der så let som ingenting har knust fjender og ikke går af vejen for at gøre det igen. Men hvad vil han her? Og hvorfor skulle hans hus ligge lige præcis der?

NB! Serien “Kurt Danners bedrifter” er udgivet i 1940‘erne og skal læses i denne historiske kontekst. Udtalelser og sprogbrug repræsenterer ikke forlagets holdninger.

Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med “Den stjålne undervandsbåd” og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.