Forrest sidder snuden. En hundebog for begyndere

Lone Andrup

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

“Nu kræver det en vis viden at holde hund, for hundene skal tilpasses en moderne livsførelse, som ikke falder dem spor naturligt; de skal færdes i dagligstuer, i biler, på fortove og i parker, hvor de skal gå pænt i snor.

Det kan de sagtens. Hunde er nærmest født til at tilpasse sig. Men det kræver, at deres mennesker er opmærksomme på hundens problemer med den moderne hverdag og gør en indsats for at lære dem, hvordan man opfører sig under disse unaturlige omstændigheder.”

En hund er noget af det dejligste, man overhovedet kan tænke sig, men at have hund har også sine udfordringer. “Forrest sidder snuden” er en lettilgængelig bog for både førstegangshundeejeren og dem, der vil have lidt bedre styr på den hund, de allerede har. Bogen starter med at fortælle om de overvejelser, man skal gøre sig, før man får en hund, samt hvilken hund der passer til ens behov og livsstil, og fortsætter med at beskrive hvalpeopdragelse, hundetræning, hvad man gør ved adfærdsproblemer og en lang række andre vigtige sider af livet med en hund.

Lone Andrup er født 1956 i Fredericia. Hun har rejst og arbejdet i Hong Kong og Italien og er uddannet cand.mag. i dramaturgi og italiensk. Lone Andrup har skrevet børnebøger og skuespil og debuterede i 1992 som romanforfatter.