Kurt Danners bedrifter: Edderkoppemanden

Peter Anker

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Nerverne sidder uden på tøjet for alle de involverede, da en enorm mængde guld skal transporteres fra den ene ende af USA til den anden. Eksprestoget suser med rasende fart over prærien, og alle ved, hvem det forsøger at køre fra. Edderkoppemanden kalder man ham, for han er som en edderkop, der sidder i sit spind og trækker i trådene. Ingen ved, hvem han er, men alle ved, at han er farlig og indtil videre ustoppelig – men så melder Kurt Danner sig på myndighedernes side, og nu er oddsene pludselig forandret!

Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med “Den stjålne undervandsbåd” og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.