Systemet

Flemming Madsen

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

“Systemet” er centreret omkring den lille provinsby Sandborg, hvor “Glideren” fungerer som borgmester, hvis rigtige navn ingen efterhånden kan huske. Alt ånder umiddelbart ro og fred i den lille by, lige indtil den dag, hvor det politiske og det økonomiske system begynder at gå i opløsning. Først kommer der kontroverser på tværs af de to klassiske samfundsgrupperinger, dem som har og alle de andre … Men snart udvikler det sig til også at slå splid internt i grupperne.

“Systemet” er første bind i serien om en lille dansk provinsby, Sandborg, og det politiske og sociale spil, der foregår i byen.

Flemming Madsen (1912-1997) var en dansk forfatter, der blev udlært typograf og arbejdede inden for journalistikkens verden, bl.a. både for Berlingske og DR. I sine yngre år skrev han bøger om danske kunstnere enten alene eller i samarbejde med andre forfattere. Flemming Madsen er også kendt for sit kendskab til fransk kultur og historie (“Frankrig på skillevejen”, 1945), samt sine realistiske romaner.