Kom så Kaj

Søren Vagn Jacobsen

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Kaj er blevet 16 år og har fundet arbejde på en plasticfabrik, så han kan slippe for at gå i skole. Men han forelsker sig i den jævnaldrende Linda, og mødet med hendes familie bliver et vendepunkt, som kommer til at rokke ved mange af de fordomme, han har arvet fra sin far. Nu vil Kaj på efterskole, men han må først overbevise sin far om, hvorfor det er en god idé.

I Søren Vagn Jacobsens socialrealistiske ungdomsbøger om Kaj og hans far Alvin står det grå og ofte barske hverdagsliv i centrum. Men serien, der består af bøgerne “Ha‘ det godt, Kaj”, “Skrid, Kaj” og “Kom så, Kaj”, rummer også masser af humor og fantasi.

Søren Vagn Jacobsen (f. 1946) er dansk børne- og ungdomsbogsforfatter. Han er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og har haft stor succes med sine humoristiske børnebøger, der tager udgangspunkt i skoleklassen og hele dens brogede børnefolk. Søren Vagn Jacobsen debuterede i 1979 med den socialrealistiske “Ha‘ det godt, Kaj”, som vandt en konkurrence for den bedste danske ungdomsbog. Siden har han modtaget adskillige priser for sit forfatterskab.