Kurt Danners bedrifter: Det hemmelige tegn

Peter Anker

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Det er ikke for sjov, at secret service-agenten Brian Miller er hoppet på et godstog, der i bidende kulde farer med uhyggelig fart gennem Colorados bjerge. Det er for at fange en særligt nedrig forbryder, der har gemt sig på toget og som tror, han kan stikke af fra lovens lange arm. Men det kan han ikke…

NB! Serien “Kurt Danners bedrifter” er udgivet i 1940‘erne og skal læses i denne historiske kontekst. Udtalelser og sprogbrug repræsenterer ikke forlagets holdninger.

Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med “Den stjålne undervandsbåd” og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.