Kurt Danners bedrifter: Den skæbnesvangre bog

Peter Anker

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Politiinspektør Tom Hart fra Scotland Yard har revet sig i håret mere end normalt de sidste uger. Englands herregårde bliver nemlig udsat for udspekulerede og uforklarlige juveltyverier. Selv pengeskabe, der bogstaveligt talt er muret ind i slottenes vægge, er blevet tømt af de snedige tyve. Der er brug for hjælp udefra for at få løst mysteriet og fanget de ansvarlige. Godt, at Kurt Danner er i landet!

NB! Serien “Kurt Danners bedrifter” er udgivet i 1940‘erne og skal læses i denne historiske kontekst. Udtalelser og sprogbrug repræsenterer ikke forlagets holdninger.

Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med “Den stjålne undervandsbåd” og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.