Kurt Danners bedrifter: Hvide slaver

Peter Anker

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Café Paris trækker hver aften kunder til fra hele USA, som vil opleve den smukke sangerinde Estelle Taylor udfolde sig ved klaveret. Alle er dybt imponerede over hende, ikke mindst klubbens ejer, Cianelli. Cianelli er faktisk lidt for interesseret til Estelles smag… Da han forsøger at forbyde hende at socialisere med klubbens kunder uden for åbningstiderne, falder det da heller ikke i god jord hos den bestemte dame. Men Cianelli har ikke tænkt sig at give sig på dette punkt…

NB! Serien “Kurt Danners bedrifter” er udgivet i 1940‘erne og skal læses i denne historiske kontekst. Udtalelser og sprogbrug repræsenterer ikke forlagets holdninger.

Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med “Den stjålne undervandsbåd” og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.