Kurt Danners bedrifter: Dæmonsfæren

Peter Anker

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Kurt Danner opholder sig i London sammen med sin faste følgesvend, Bill Milton, da han modtager et mystisk brev fra en mand ved navn Walter Gambell. Den fremmede beder de to berømte vovehalse møde op i hans privatbolig klokken 18 den følgende dag, da der står store værdier og menneskeliv på spil. Da Kurt forhører sig hos sine venner hos Scotland Yard, kan de ikke fortælle ham andet end, at Gambell vist er bare er en særling, der er uhyre rig. Kurts nysgerrighed byder ham tage af sted, og sagen ender med at blive en af de mærkeligste, han nogensinde har været på – og det siger ikke så lidt!

Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med “Den stjålne undervandsbåd” og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.