Kurt Danners bedrifter: Varulve

Peter Anker

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Selv efter Anden Verdenskrig er vundet, og Hitler er død, lurer der en skjult og farlig trussel fra nazismen i Europa. Under krigen skabte Hitler nemlig et sovende tysk terrornetværk, der lå spredt over hele Europa. Hvis Det Tredje Rige faldt, havde disse agenter ordre til at sætte Europa i brand! Hitler kaldte agenterne for varulve, for de kunne forvandle sig fra mennesker til monstre i løbet af en nat. Men De Allierede er klar over varulvenes eksistens og sætter deres topfolk efter dem – heriblandt Kurt Danner og Bill Milton!

NB! Serien “Kurt Danners bedrifter” er udgivet i 1940’erne og skal læses i denne historiske kontekst. Udtalelser og sprogbrug repræsenterer ikke forlagets holdninger.

Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med “Den stjålne undervandsbåd” og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.