Biggles lander i Rusland

W.E. Johns

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Biggles og hans soldaterkammerater har fået lov af den britiske regering til at tjene frivilligt i den finske hær i krigen mod Sovjetunionen. Mens Biggles på en flyvetur spejder ud over området, finder han en polsk videnskabsmand, der er døden nær efter et flystyrt. Han fortæller Biggles, at han har gemt et portefølje med vigtige forskningsresultater i nærheden af det fly, han styrtede ned med. Han vil gøre alt for at forhindre, at hans forskning skulle falde i tyskernes hænder, efter de besatte Polen i 1939. Biggles lover at finde porteføljen, selvom det betyder, at han skal bevæge sig ind i russisk luftrum.

William Earl Johns (1893-1968) var en engelsk forfatter og pilot, der gjorde tjeneste i den britiske hær under Første Verdenskrig. Under navnet W.E. Johns udgav han over 160 adventureromaner, hvoraf størstedelen har flyvehelten Biggles som hovedperson.

W.E. Johns‘ bøger er skrevet i et sprog, der i dag kan virke stødende. Eventuelle racistiske udtalelser er ikke udtryk for forlagets holdninger.