Kejseren kommer og andre fortællinger

Ada Hensel, P. Falk Rønne

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Den frygtløse dreng Quintus udfordres til at tage en farlig sejlads på sig – men hvem er den fremmede, der bare skal fra Grækenland til Italien i den grumme vinterstorm den dag? Marcus får en ring af sin far, men hvilken hemmelighed bærer den på? “Ved dette tegn skal du sejre”, siger den gamle eneboer til Constantin den Store, da han giver ham sit trækors. Men husker Constantin korsets forpligtelse?

Venskaber, heltemod og belønninger: Et løfte er et løfte i “Kejseren kommer og andre fortællinger”. Tag med og oplev det blomstrende Romerriges storhed – inden det falder!

Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.

Bag størstedelen af serien “Fortæller fra …” stod lærer og teolog Peter Falk Rønne (1889-1953) og Ada Hensel, forfatterpseudonymet for søstrene Caja Gudrun Orsi (f.1908) og Ulrikka Eleonora Nørgaard (f.1904), som gav fortællingerne deres historiske vingesus. Danmarkshistorien, verdenshistorien, myter og sagn blev her fortalt som skæbnefortællinger på få sider og smukt illustreret af den berømte tegner Oscar Knudsen (1898-1971), der for alvor brændte igennem med de cirkusplakater, han tegnede i 1940‘erne og 50‘erne.