Antikfund. På jagt efter populære antikviteter

Mariette Tiedemann

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

“Antikfund – på jagt efter populære antikviteter” er en underholdende og lærerig introduktion til alle, der har lyst til at prøve lykken på antikvitetsmarkedet.

Her er gode råd og mange fif at hente, uanset om man er på udkig efter prismelysekroner, russiske ikoner eller Aluminia-fajance, og uanset om jagten sættes ind hos antikvitetsforretninger, marskandisere eller på det lokale loppemarked.

I “Antikfund – på jagt efter populære antikviteter” beskrives en række antikviteter og samleobjekter, deres spændende historie og de ting, man skal være på udkig efter for at gøre et godt køb. Bagest i bogen findes en liste over gode “jagtmarkeder”.

Mariette Tiedemann er uddannet kunsthistoriker. Hendes interesse for antikviteter blev vakt, da hun begyndte at vise rundt i Davids Samling i København. Mariette Tiedemann har blandt andet arbejdet som freelanceskribent og redaktionel medarbejder ved vinavisen.dk. Hun har desuden skrevet flere artikler om antikviteter til magasinet Bo Bedre og har endvidere udgivet en lang række bøger om emnet.