Kærlighed ved første blik

Barbara Cartland

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Da Ila hører nyheden om, at hendes far, hertugen, har lovet hende bort til skørtejægeren Marquis of Rakemoore, og endda som en del af en hån mod selveste Dronning Victoria, løber hun hjemmefra. Hun ender i en lille landsbyhytte, og regner med at blive der til sine dages ende. Hun skal i hvert fald ikke nyde noget af at være hustru til sådan en charlatan som Rakemoore. Men da Rakemoore finder ud af, at hans forlovede er stukket af, begynder han at lede efter hende.

Hvad sker der, hvis han finde hende? Vil han kunne være tro, ja endog elske Ila? Og vil Ila elske ham på trods af hans blakkede ry og slibrige fortid?

Barbara Cartland (1901-2000) var en engelsk forfatter til romantiske romaner, der er blevet solgt i adskillige millioner eksemplarer. Cartland udgav sin første roman i 1922 og har skrevet i alt 723 bøger, der er blevet oversat til 36 forskellige sprog. På grund af sin effektivitet i sin forfattergerning, er hun nævnt i Guinness rekordbog for flest udgivne bøger i løbet af et enkelt år. Barbara Cartland blev i 1991 hædret af dronning Elizabeth II som Dame Commander of the order of the British Empire til ære for Cartlands sociale og politiske bidrag, foruden sit forfattervirke, i næsten 70 år.