Alarm i centeret

Jens Jørgensen

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Ved et tilfælde opdager Lars og Mette en fredag aften, hvordan en høj, mørk skikkelse flygter ud gennem en bagdør i byens indkøbscenter. Samtidig hører de på afstand politiets sirener. Inde i centergangen har to unge mænd slået Brugsens pengebude ned og frarøvet dem dagens omsætning. De to unge mænd er forsvundet gennem hovedindgangen. Sammen med Jørgen og Charlotte forsøger Lars og Mette nu at samle stump efter stump i et mønster, der til slut fører dem ud i byens gamle jernstøberi. Her kommer det til et endeligt opgør med en forbryderbande, der ikke skyr noget middel for at opnå sit mål.

Lars er en stor knægt, der sammen med sine tre bedste venner, Mette, Charlotte og Jørgen, kommer ud for lidt af hvert. Så snart vennerne får færten af et mysterium, kan de ikke lade være med at løse det. “Lars & co.” henvender sig til børn og unge fra 11-årsalderen.

Jens Jørgensen (f. 1942) er politiker og forfatter. Han har været rektor for Slagelse Gymnasium samt borgmester i Slagelse mellem 1994 og 1998. Jens Jørgensen debuterede som forfatter med bogen “Stormagtsproblemer 1955-62” i 1974 og har siden udgivet en lang række bøger i forskellige genrer. Han står blandt andet bag den kontroversielle bog “H.C. Andersen – en sand myte”, der fremsætter en ny teori om den store digters herkomst.