Amazonas

Hakon Mielche

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

“Jeg kan fortsætte i den tone, hvori jeg begyndte – med de vældige skove, den glødende solnedgang og de puslende vilddyr, som jeg i sidste øjeblik knalder ned med min Colt – hvis jeg ikke selv opdager det, vil mine læsere underrette mig om, at det alt sammen er sagt hundrede gange før og hundrede gange bedre.

Og alligevel er det DET, man venter, når man køber en bog om “det grønne helvede”. Der kan de se – der faldt en af de blåstemplede, blankslidte fraser mig straks i munden.

Det er håbløst lige fra starten. Jeg gider ikke skrive en bog, der har været skrevet før.

Ved De, hvad jeg vil?

I et anfald af livslede vil jeg skrive SANDHEDEN om Amazonas.

Som jeg har nedfældet den i min dagbog.” – Hakon Mielche

Hakon Mielche er taget alene ind i Amazonas‘ dyb. Her i junglen oplever han ting, som man ikke kan opleve andre steder på hele kloden. Alene i naturen lærer han også sig selv bedre at kende, og han deler det hele med os i sin dagbog.

Hakon Mielche (1904-1979) var en dansk journalist, eventyrer og forfatter. Han er bedst kendt for sine mange spændende bøger om sine eventyrlige rejser rundt i den store verden, som han med stort litterært talent tryllebinder læseren med. Under besættelsen måtte Hakon Mielche meget modvilligt blive i Danmark på grund af udrejseforbuddet. Den tid udnyttede han til at skrive en række biografier samt en enkelt selvbiografi. Hakon Mielche var medlem af Eventyrernes Klub, og hans bøger er blevet oversat til over 10 sprog.