Alibi overflødigt

Larry Kent

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

“Jeg glædede mig ikke til at træffe Tessie Naughton. Ifølge min klient var hun måske ikke ligefrem synsk, men dog noget mere end en almindelig, uskadelig spåkone. Sandt at sige havde han hende mistænkt for at have stjålet, eller i hvert fald være impliceret i tyveriet af diamanter til en værdi af hundrede tusind dollars… Jeg satte ikke pris på at skulle undersøge en gammel kvindes tyvagtige hensigter.”

Men Larry Kent aner ikke, hvad han går ind til. Inden han får set sig om, vågner han op gul og blå i en gyde med en seddel i lommen, hvor der bare står: “Fingrene væk. Tag på fisketur, Sherlock.”

Livet er aldrig kedelig – eller sikkert – for den stilede privatdetektiv Larry Kent. Han bliver hyret til den ene mystiske og hæsblæsende sag efter den anden, ofte af smukke kvinder eller lyssky mænd, og indimellem beder selv CIA ham om hjælp til at løse forbrydelser eller tage på hemmelige missioner. Enhver Larry Kent-roman bugner af smukke kvinder og skudsikker underholdning!

Larry Kent-romanerne er skrevet af forskellige forfattere. Historierne om den stilede privatdetektiv blev oprindeligt oplæst som en del af et australsk radioprogram men er sidenhen blevet skrevet om til hundredvis af romaner, og mange nye historier er kommet til. De fleste af romanerne er skrevet af den australskbosatte amerikaner Don Haring og Des R. Dunn fra Queensland i Australien.