Kurt Danners bedrifter: Ørkenkrig

Peter Anker

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Det er bagende varmt, da Kurt Danner og Bill Milton står af toget i en lille flække midt ude i ørknen. Man skulle ikke tro, at civilisationen er nået herud, for folk slås som gale i gaderne, så de to globetrottere aldrig har set magen. Men så bliver de to venner fundet af den unge engelske officer Sullivan, som er blevet sendt ud for at lede efter dem. Han har nemlig brug for deres særlige evner til at løse en umulig opgave…

NB! Serien “Kurt Danners bedrifter” er udgivet i 1940‘erne og skal læses i denne historiske kontekst. Udtalelser og sprogbrug repræsenterer ikke forlagets holdninger.

Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med “Den stjålne undervandsbåd” og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.