Tibets hemmelighed

Aage Hermann

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 21 dage.

Prøv os gratis i 21 dage

Veninderne Benthe og Oda synes efterhånden, de har været nok eventyr igennem i løbet af deres tid som stewardesser på luftfartsselskabet International Aëro. De har reddet flere passagerers liv, end de har tal på, og nu ville det være rart bare at servere kaffe og byde velkommen med et smil. Da luftfartsselskabet beder dem om at hjælpe Røde Kors med at flyve folk ud af det borgerkrigsramte Kina i 1949, kan de imidlertid ikke sige nej. De må hjælpe dem, de kan, også selvom det kan være farligt. Og det bliver det da også – langt mere farligt, end de havde regnet med!

Benthe Boelmann er en dygtig stewardesse, der kommer ud for lidt af hvert på sine rejser rundt om i verden. Flere gange er det på et hængende hår, at Benthe får afværget en katastrofe eller opklaret en forbrydelse, før det er for sent.

Aage Hermann (1888-1949) var en dansk digter, forfatter, journalist og redaktør. Han stod bag en lang række digtsamlinger og sprang senere i livet ud som børnebogsforfatter, hvor han fik stor succes med bøgerne om stewardessen Benthe Boelmann, som tit og ofte må opklare forbrydelser eller afværge katastrofer på sine rejser rundt om i verden.