Himlens helte

Danielle Steel

Hør eller læs den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

New Yorks JFK-lufthavn: Dasikkerhedsmedarbejderen Bernice Adams støder på en mystisk besked på et postkort af Golden Gate-broen, bliver hun mistænksom. Hun bliver først taget alvorligt, da den erfarneBen Waterman ankommer. Klog af skade tager han beskeden alvorligt, men hvem har efterladt postkortet, hvilket fly er personen på, og hvad betyder det hele?

I et kapløb med tiden får Ben og Bernice kontakt til fly A321, hvor en broget skare afpassagerer og ansatte befinder sig på vej til San Francisco: Den eksemplariske pilot, som har mistet sin mand i Irak; en stor filmstjerne; en kaptajn, som efter fyrre år har mistet sit job; en oprevet far, som har kidnappet sit eget spædbarn. Ben er overbevist om at noget vil ske på flyet, og han får ret: Både passagerer, ansatte og eksperter nede på jorden bliverde helte, der er brug for i ellevte time.

I denne spændende roman kombinerer Danielle Steel intens action med følelsesmæssige historier om sammenflettede liv ien uventetkrisesituation. Fremmede forenes, desperate valg bliver truffet og skæbner vil ændres for bestandigt for denne gruppe af himlens helte.