§20001 – Jonas Skovsbøg (Lydbog)

Jonas Skovsbøg

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

I Sacramento er en seriemorder på fri fod. To FBI-agenter bliver sat på sagen og bliver viklet ind i et spind af ledetråde, der bringer dem tættere på at opklare, hvem der står bag de bestialske mord. Stærkt optagede af at opklare mordgåderne får de to FBI-agenter viklet sig personligt ind i håndteringen af sagen. Bliver jagten på morderen deres undergang?

Uddrag af bogen

”Jeg lover at betale alle pengene tilbage, jeg lover at gøre alt godt igen, hvis du bare slipper mig fri. Jeg vil gøre hvad som helst.” Han klynkede desperat og tryglede for sit liv. I samme øjeblik kunne han mærke endnu en dunk benzin, der blev tømt ned over ham. ”Det er for sent nu!”

Om forfatteren

Jonas Skovsbøg er uddannet lærer og debuterer med § 20001. Bogen er et udtryk for forfatterens interesse i den psykologiske baggrund for, hvordan seriemordere gennem tiderne har udfoldet sig, og at søge svar på, hvad det er, der gør, at mennesker dræber hinanden. For Jonas er det ikke mordet i sig selv, der er interessant, men derimod psykologien bag og forståelsen af de mekanismer, der går forud for et drab.