Chapters juleunivers


De bedste julefortællinger

Der er masser af herlige juleknas og bjældeklang at hente i lydbøgernes verden, og det både af den hæsblæsende, den gådefulde, den romantiske og den søde slags. Velkommen til Chapters juleunivers, hvor du finder kan finde masser af inspiration til julelæsningen!

To gode juleromaner

11 nætter før jul

Anna Fredriksson skriver feelgood-romaner om de nære relationer- venskab, kærlighed og ægteskab. Hendes julefortælling ”11 nætter før jul” er ingen undtagelse. Her har David 11 dage til at overbevise sin hustru om ikke at lade sig skille – hun vil nemlig skilles juleaftensdag! Kan kærligheden blomstre på ny? Mon ikke, hvis også juleglæden hjælper lidt til?

Jul på øens hotel

Flora og alle øens andre beboere er tilbage i denne spritnye juleroman” Jul på øens hotel” af Jenny Colgan. Her har Flora besluttet at hjælpe Fintan med at sætte øens gamle hotel i stand. Og der bliver brug for masser af hjertevarme og gå på mod. Fintan bærer nemlig samtidigt på en stor sorg efter at have mistet sin livspartner Coltan. 

To gode julekrimier

Vinterland

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med ægteparret Faber & Pedersens danske krimiserie om de københavnske efterforskere Juncker og Kristiansen, ja, så er tiden den rette nu.  1. bind i serien foregår meget passende i december, hvor julefreden netop har indfundet sig, da en bombe springer på et julemarked i Indre By.

Det første juletræ

En sød lille standalone i Elly Griffiths cosy-crime serie om knogleeksperten Ruth Galloway, der efter ankomsten af sin lille datter for første gang skal holde en rigtig jul, med alt hvad det indebærer af grin og (u)hygge. Kender du ikke Galloway-serien endnu, så start med Pigen under jorden eller kickstart bekendtskabet her.


Julens kogebøger

Kom godt fra start med juleforberedelserne med denne spiselige inspirationsliste til en herlig juletid. Og find desuden Mette Blomsterbergs opskrift på pistaciesmåkager her.


Jul i børnehøjde

Kan dine børn heller ikke få nok at nisser og sne, ja, så er der heldigvis mange søde, sjove, fantastiske og skæve julehistorier derude, at de med garanti ikke løber tør. 

Vi har samlet de bedste til dig i vores børnejuleunivers “Jul i børnehøjde” – og du kan også finde inspiration til julekalenderlæsningen her.


Jul i ørerne

Hos Chapter har vi selvfølgelig masser af juleromaner og julehistorier. Se nogle af dem her og find dem på forsiden af app’en.