Velkommen til Chapters Læseklub

Det er altid lettere at nå sine mål, når man har nogle der hepper og i dette tilfælde nogle at læse sammen med. Som en del af Læsemål 2022 kan du derfor også hver måned læse Månedens bog sammen med alle os andre. Hver måned præsenterer vi en ny titel og en læseplan. Vi deler løbende vores læseoplevelser på Instagram med hashtagget #Chapterslæseklub2022 og her på websitet. Derudover vil der løbende være quizzer, konkurrencer og andet godt at hente i Læseklubben, hvis du følger os på vores Instagram. Vi håber, du vil være med.

Find vores Instagram her.


Månedens bog i januar

Om bogen

Alex Schulmans personlige fortælling om en barndom i skyggen af druk og afhængighed og en voksen mands desperate forsøg på at overtale sin mor til at lade sig indlægge på en afvænningsklinik. Romanen blev kåret som Årets bog i 2017 i Sverige og er netop udkommet på dansk i 2021, indlæst af Henrik Hartvig Jørgensen.

Om forfatteren

Alex Schulman er svensk forfatter og journalist. Han er 44 år gammel, gift og har tre børn. Han har fem selvbiografiske romaner bag sig, hvoraf Glem mig, om forholdet til sin alkoholiserede mor, er en af dem. Bogen blev kåret til Årets bog i Sverige i 2017. I 2021 udgav Schulman også Overleverne som blev hans internationale gennembrud og nu er solgt til mere end 31 lande.

Læseplan og diskussionsspørgsmål

Lad samtalen flyde frit! Hver bog vi læser sammen i Chapters Læseklub kommer også med en række diskussionsspørgsmål. Disse kan printes eller hentes ned på mobilen. Vi håber I har lyst til at dele nogen af jeres tanker om bogen løbende, måske med udgangspunkt i nogle af disse betragtninger.

Læse- & Lytteplan

Ud fra E-og lydbogen

Uge 1: 3-9. januar: s. 1-86 / Frem til 25 %
Uge 2: 10-16. januar: s. 86- 175 / Frem til 51%
Uge 3: 17-23. januar: s. 175 – 257/ Frem til 75%
Uge 4: 24.-30. januar: s. 257 – 346 / Frem til 100%


Bliv medlem af Læseklubbens forum
på Facebook

Som medlem hos Chapter, kan du anmode om at blive medlem af Læseklubbens diskussionsforum på Facebook. Her er ordet frit, og vi kan sammen tale om Månedens bog i en sammenhængende tråd. Herinde poster vi også konkurrenceopslag, Læseplaner og andet godt.

Anmod om deltagelse her.


Sådan deler du din læseoplevelse

Vi glæder os til at følge med i jeres læseoplevelser. Du kan dele dine betragtninger enten på Instagram ved at bruge #Chapterslæseklub2022 eller ved at skrive direkte til anbefaling@chapter.dk. Vi deler løbende jeres input her på websitet og på vores Instagramprofil. I kan også altid kommentere direkte i det Instagrampost, hvor månedens bog bliver præsenteret.