Bag om bøgerne

Bliv inspireret til din næste store læse- eller lytteoplevelse


Bliv klar til jul med Mette Blomsterberg


Sidste bind i Kim Leines Grønlandstrilogi: Efter åndemaneren

Endelig er sidste og afsluttende bind af Kim Leines storslåede Grønlandstrilogi på gaden. I EFTER ÅNDEMANEREN tager Kim Leine os med på en storslået rejse fra en lille byg i Vestgrønland til østkystens barske landskaber og 1880’ernes dekadente København. Kort sagt en dramatisk fortælling om begær og bedrag, en families jagt på frihed og den mørke arv, der binder dem. 

Romanen kan nemt læses selvstændigt af dem, der ikke i forvejen kender Leine, men som blot elsker historiske romaner, slægtsromaner og er fascineret af Grønlands unikke historie. Men naturligvis henvender bogen sig også især til alle de læsere, der har ventet længe på fortsættelsen og afslutningen på serien.


Forfatterne anbefaler

Dine favoritforfattere har deres egne yndlingsbøger – bøger de har haft med sig hele livet eller først lige læst for nylig, bøger der har inspireret, betydet noget, underholdt, udvidet horisonter. Måske kan de gøre det samme for dig? Se nogle af listerne her og find mange flere i Chapter-appen.


Tættere på forfatterne

Mød forfatterne og hør dem fortælle, hvordan bøgerne bliver til. Om det der inspirerer, optager og udfordrer dem. Og gør dig en fortælling rigere.

Leonora Christina Skov indtaler sin nye roman Hvis vi ikke taler om det.

Forfatterinterview med Stine Pilgaard om romanen Meter i sekundet.

Hør Brit Bennett fortælle om sin nye roman, Det der skiller os.


Vores yndlingsserier

Se og læs mere om vores yndlingsserier lige her. Vi anbefaler serier fra forskellige genrer, og der findes endnu flere lister med serieanbefalinger i vores app.


Din personlige bogguide

Den næste bog i din yndlingsgenre? En god lydbogsindlæser? Bøger der gør dig klogere?
Fortællingerne venter lige om hjørnet. Skriv til os, hvad du søger efter og vi sender dig en af vores personlige anbefalinger.

  • Vi svarer på alle henvendelser indenfor max 24 timer
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi glæder os til at høre fra dig

Amanda Egebo
Digital Content Coordinator
Anne Kirstine Dam Christensen
Head of Content